Renovatie

Door een goede communicatie en één aanspreekpunt te hebben voor uw renovatie of restauratie kunnen we problemen voorkomen om de productie zo dragelijk mogelijk voor u te maken.

Voorafgaand aan of na een renovatie is het zinvol de conditie van uw eigendom te screenen.Dat doen wij samen met onze vaste medewerkers. Een vakkundig team met wie wij een langdurige samenwerking en een goede vertrouwensband mee hebben opgebouwd.

PHNX Real Estate is een klein bedrijf. Dat geeft als voordeel dat wij daardoor in staat zijn om met u het persoonlijk contact op niveau te onderhouden. We begeleiden de gehele productie zelf, houden het budget overzicht voor u goed in de gaten en vanzelfsprekend ook de planning.

Bij renovatie werkzaamheden in het algemeen kunnen er onverwachte zaken voorkomen die het productieproces tijdelijk stil leggen of vertragen. Door onze jarenlange ervaring weten we met tegenslagen om te gaan en deze kundig op te lossen. We behouden de transparantie in onze communicatie waarbij we ook de opleveringsdatum zeker in acht houden.