Projectontwikkeling

Bij projectontwikkeling treed PHNX Real Estate op als adviseur en partner en maken we samen een integrale benadering van projecten daadwerkelijk mogelijk. Onze diensten omvatten de gehele cyclus:
van locatieanalyses,(bodem)sanering, vergunningen traject tot bouwtekeningen en ontwerp- en programmamanagement. Maar dat kunnen we alleen doen met een goed en betrouwbaar team.

‘Een team dat instaat voor het procesbeheer is cruciaal en een meerwaarde’

Elk nieuw project begint met niets en is er alle ruimte voor innovatie. Zo richten we het ontwikkelproces zelf praktisch en klantgericht in: de productietijd wordt sterk onder controle gehouden zonder kwaliteit in te leveren. In een vroeg stadium voorzien wij een plancoördinator en projectmanager die het management/productie team weet aan te sturen.

Alle betreffende rechten en verplichtingen worden vastgelegd in duidelijke complete notariële akten. Er wordt veel aandacht gegeven aan de juiste juridische vormgeving die ook in fiscaal opzicht voor de opdrachtgever het beste uitpakt.

Uitdagingen van omvang vragen om een feilloze samenwerking. Het PHNX team deelt graag haar kennis, kunde, kwaliteiten en ambities waarbij transparantie een belangrijke kernwaarde is. Bent u geïnteresseerd in de projecten die wij ontwikkelingen? Bekijk dan ons portfolio. Wij vernemen graag uw reactie.