Verbouwen Amsterdam

Als u het plan heeft om uw huis, kantoor of winkelpand te verbouwen, dan breken er spannende en leuke tijden aan. Uit ervaring weten we dat een verbouwing ook onzekerheid en stress met zich mee kan brengen. U heeft grootse plannen, maar waar moet u beginnen? Phoenix helpt u hier graag bij.

Verbouwen kost geld, maar het kan ook positief wat opleveren. Niet alleen een stuk wooncomfort of vierkante meters toevoegen aan uw woonoppervlak, uw huis kan er namelijk door in waarde stijgen. Dat voordeel hangt wel af van het soort verbouwing dat wordt uitgevoerd. We nemen de tijd, denken eerst met u mee en bespreken welke opties mogelijk zijn.

Naar aanleiding van uw keuzes stellen wij ons team samen. Wij zorgen ervoor dat het inzichtelijk blijft en maken samen heldere afspraken over de planning, communicatie,uw budget en andere praktische zaken.

Phoenix Real Estate:
zorgeloos verbouwen, zonder gedoe.

PVH Corp Zakelijke Verb 620-450

Opdrachtgever: PVH Corp./ CD Dan O’Kelly
Locatie: People’s Place Gym
Project: 2 extra work-out rooms
Jaar: 2018

Zakelijke verbouwing Amsterdam

Bij zakelijke verbouwingen overleggen wij met de opdrachtgever de mogelijkheden om zo praktisch mogelijk aan het werk te gaan waarbij het bedrijf ongehinderd verder kan functioneren en wij ook in staat zijn het juiste resultaat op te leveren. Of u nu grootse ideeën heeft voor uw nieuwe, moderne kantoorpand op de Zuidas of uw tandartspraktijk in een monumentaal grachtenpand; wij denken graag met u mee hoe we uw ideeën kunnen realiseren in het gewenste tijdsbestek.

We werken met een team van ervaren vakmensen, adviseurs, ontwerpers, uitvoerders en leveranciers om te zorgen dat het project volgens planning verloopt.

Particuliere verbouwing Amsterdam

Het opleveren van vakwerk zit in ons DNA: we kunnen niks leukers bedenken dan het naar volle tevredenheid opleveren van projecten. Wij zijn van mening dat een project pas volledig geslaagd is als u ook tevreden bent.

Bij verbouwingen en renovaties wordt stevig geïnvesteerd. Dat kan bijvoorbeeld zijn in een duurzamer, energiezuiniger huis wat beter voor het milieu is; wat weer zorgt voor lagere vaste lasten én voor een betere verkoopwaarde. Zeker als in de toekomst het belang van energielabels groter wordt, zijn investeringen als dubbel glas, goede isolatie, een nieuwe CV-ketel en zonnepanelen een slimme en bewuste keuze. Maar investeren in wooncomfort waarbij soms ook een grotere aanpak wordt vereist komt meer om de hoek kijken. Hierbij adviseren wij u graag en dat doen wij samen met ons vaste team ontwerpers, adviseurs, uitvoerders en technici. Los van totale renovaties verzorgen wij ‘turn key services’.

Govert Flincklaan - Particuliere Verb 644_450x600

Locatie: Govert Flincklaan 47
Project: Verbouwing eengezinswoning
Jaar: 2018

Onze werkwijze

U hoort het waarschijnlijk vaker: “geen verbouwing zonder tegenslagen”. Hoewel hier een kern van waarheid in zit en wij natuurlijk ook wel eens iets onvoorziens tegenkomen, weten we dit door een gedegen voortraject doorgaans te voorkomen of hierop te anticiperen. We informeren u, bereiden u voor op de verbouwingen overleggen altijd hoe we eventuele dilemma’s aan kunnen pakken en op kunnen lossen.

Bij Phoenix gaan we als volgt te werk:

 1. Als u al bouwtekeningen heeft gemaakt of heeft laten maken, dan bestuderen we die minutieus. Sterker: we nemen zelf ook een kijkje op locatie om er zeker van te zijn dat de gewenste ideeën haalbaar zijn.
 2. We stellen u voor aan ons team met wie wij een langdurige werkrelatie hebben opgebouwd. Deze jarenlange samenwerking stelt ons in staat om de juiste uitvoerder op uw project te zetten. We selecteren de juiste uitvoerders voor uw verbouwing op basis van zijn specialiteit en staan dan ook volledig garant voor het opgeleverde werk. Zoals gezegd: het opleveren van vakwerk zit in ons DNA.
 3. Phoenix leidt het project en is de supervisor op de werkvloer. Wij behouden de controle over het budget en zorgen ervoor dat de planning gehaald wordt.
 4. We werken graag met u en ons team aan vakmensen samen om een optimaal resultaat te behalen. Helaas zijn onverwachte tegenslagen niet te vermijden, maar het hoort ook tot een van onze taken om deze adequaat op te lossen. Ons team aan vakmensen staat voor u klaar. Extra onverwachte werkzaamheden worden in overleg met u besproken om tot een passende oplossing te komen.
 5. Wilt u gedurende de werkzaamheden wijzingen aanbrengen in het oorspronkelijke plan? Dat is in veel gevallen mogelijk. Met flexibiliteit en een passende oplossing bereiken we immers het gewenste resultaat.

Particuliere verbouwing

Voor particulieren verzorgen we de verbouwing van complete ruimtes in uw woning, zoals woonkamers, badkamers, hallen, zolders, slaapkamers en toiletten. Los van totale renovaties verzorgen wij ‘turn key services’. We begeleiden en geven leiding aan ons eigen team. Ook met kleinere klussen hebben we ervaring. Denkt u hierbij aan bijvoorbeeld de volgende mogelijkheden:

 • Uitbouw
 • Dakraam
 • Serre
 • Isolatie
 • Garage
 • Trap
 • Dakkapel
 • Balkon
 • Kozijnen
 • Vloeren
 • Gevel
 • Muren

Zakelijke verbouwing

Bij zakelijke verbouwingen overleggen wij met de opdrachtgever de mogelijkheden om zo praktisch mogelijk aan het werk te gaan waarbij het bedrijf ongehinderd verder kan functioneren en wij ook in staat zijn het juiste resultaat op te leveren. Onze ervaren productie team ondersteund u bij verbouwingen zoals:
 

 • Kantoorindeling
 • Kozijnen en ramen
 • Vergaderruimte
 • Archiefruimte
 • Kantine
 • Deuren
 • Vloeren
 • Gevel
 • Muren
 • Trappenhuis

PHNX Services

Het uitvoeren van onderhoud, bijvoorbeeld aan het dak van je woning of aan de kozijnen, is altijd nuttig. Gebreken hieraan maken potentiële kopers kritisch. De investering om achterstallig onderhoud weg te werken, verdient zich voor 80 tot 100% weer terug. De moeite waard dus. Maar ook isolatiemaatregelen maken een huis meer waard.

Naast onderhoudsservices voor VvE Beheer zijn wij ook bereikbaar voor kleine huishoudelijk problemen. Ons team staat paraat om ook de kleine problemen spoedig te verhelpen.

 • Loodgieterswerk
 • Stukwerk
 • Schilderwerk
 • Timmerwerk
 • Maatwerk

Een selectie van onze klanten en particulieren

Amstel Vastgoed B.V.
Biloxi Vastgoed B.V.
4 Freedom Vastgoed Beheer
Vastgoed Unie
Hector Properties B.V.
Lairesse Vastgoed B.V.
PVH Corp.
REB Projects B.V.
SAAR Design
Sum Sum BV
Wassmann Beheer B.V.
Woningdelen Amsterdam B.V.
Admiraal de Ruijterweg 319
Agamemnonstraat 30
Argonautenstraat 28
Biesbosch 30
De Lairessestraat 144
De Larijstraat 14
De Pauwentuin 31
Dokter Eijkmanstraat 32
Govert Flincklaan 47
Granidastraat 72
Hoofdweg 345
Jasonstraat 38
Kostverlorenstraat 24
Nieuwe Prinsengracht 82
Reijnier Vinkeleskade 59
Rooseveltlaan 211
Rietwijkerstraat 85
Rijnsburgstraat 24
Ruyschstraat 331
Schalk Burgerstraat 70
Sumatrastraat 36
Warmondstraat 83

Ons werkgebied: Amsterdam e.o.

Vanuit ons kantoor aan de Bachstraat in Amsterdam verzorgt ons team de diverse verbouwingsprojecten in onze hoofdstad en de plaatsen daaromheen. Amsterdam biedt voor ons namelijk meer mogelijkheden dan alleen het historisch centrum. Elke wijk heeft zijn charmes;hoewel we houden van de bouwstijl van de monumentale grachtenpanden en de Amsterdamse School architectuur, kijken we ook verder dan dat. We hebben affiniteit met de veelzijdige architectuur en de ontwikkelingen op de Zuidas, Westhaven maar ook andere stadsdelen in het bijzonder.

Contact

Phoenix Real Estate BV
Bachstraat 15
1077 GE Amsterdam

T. 020-846 92 78
E. info@phoenixrealestate.nl

Uw verbouwing in Amsterdam uit laten voeren door Phoenix Real Estate

Wilt u uw woning of bedrijfspand in Amsterdam laten verbouwen, neem dan contact met ons op voor een kennismaking
en vrijblijvend gesprek. Samen bekijken we de bouwtekeningen en denken mee met uw plannen om er zeker van te zijn dat
het een geslaagd project wordt. Wij adviseren en helpen u graag, verbouwen zit in onze DNA.